Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби

Венера в хороскопа

Венера в индивидуалния хороскоп

Венера е сигнификатор какво харесваме в партньорствата и каква ценностна система имаме. От друга страна планетата показва, как бихме могли да печелим или харчим парите си.

Венера в Овен или в първи дом
Човек с Венера в Овен е много вероятно да харесва властни и успешни хора, които да ги доминират на моменти. Той самият също би трябвало да има лидерски качества и да се издигне до мениджърски или ръководен пост, където много хора да зависят от него. На подобен човек ще му бъде важно да изпъква и да бъде уважаван.

Венера в Телец или във втори дом
Хората с Венера в Телец ще са изключително верни и предани в партньорствата си. На тях ще им харесват спокойни половинки, които не им създават стрес и напрежение, такива на които да могат да се опрат. Те биха могли да печелят парите си с в козметичния бранш, с готварство, архитектура или с изобразително изкуство.

Венера в Близнаци или в трети дом
Това разположение на Венера предполага нужда от активно общуване с партньора. На човек с Венера в Близнаци няма да му е достатъчно, човекът до него да е красив, много по-голямо значение ще има, ако има какво да си говори с него и комуникацията да им е интересна и раздвижена. Той би могъл да печели парите си с търговка дейност, журналистика, преподаване или комуникации от всякакъв тип.

Венера в Рак или в четвърти дом
Човек с Венера в Рак ще има нужда от чувствителен и отдаден партньор, важно ще му е да може да се потопи във връзката и да си позволи да му разкрива душата си. Той би могъл да печели парите си с грижа за другите, в лечителството, болничната грижа, социалните дейности и всяка дейност, където другите могат да се оставят в ръцете им.

Венера в Лъв или в пети дом
Хората с Венера в Лъв имат нужда от партньор, който да блести и да могат да се гордеят с него. За тях е от изключително значение да могат публично да демонстрират любовта си и да са драматични на моменти. Те биха могли да печелят парите си с изява на таланти, например като изпълнители или певци, забавления, игри за деца, игри за възрастни или в казина.

Венера в Дева или в шести дом
Човек с Венера в Дева се нуждае от земен тип партньор, който се ориентира добре в материалния свят и на моменти е критичен и аналитичен. Той би могъл да изкарва парите си със секретарски дейности, служене и всички дейности, за които се изисква прецизност и перфекционизъм.

Венера във Везни или в седми дом
Венера се чувства много добре в знака на Везните и хората с това разположение се чувстват много добре, когато са в партньорство. За тях е важно човекът до тях да е спокоен, консенсусен, красив и харизматичен. Те биха могли да печелят парите си с разкрасителни процедури, консултации и право.

Венера в Скорпион или в осми дом
Хората с това разположение имат желание да се загубят във връзките си и да притежават партньора. Те са изключително ревниви, но също така привличат и доминантни, но също така доста магнетични и манипулативни партньори. На тях би им харесало да печелят парите си със счетоводство, в данъчните служби, като хирурзи или гинеколози.

Венера в Стрелец или в девети дом
Човек с това разположение харесва партньори, които са свободолюбиви, оптимистични и авантюристични. За тях е важно да могат да се отпуснат с човека до тях и да не бъдат притискани. Те биха могли да изкарват парите си с международни отношения, право, като туроператори или с всякакъв род авантюристични дейности.

Венера в Козирог или в десети дом
Хората с това разположение имат нужда от партньор, който да е авторитарен и да има на какво да ги научи. Те доста често попадат на по-възрастни хора от тях, които ги респектират. Парите си най-добре ще изкарват в строителството, административните структури и управлението на персонал.

Венера във Водолей или в единадесети дом
Това разположение на Венера предполага нуждата от свободолюбив партньор, който да не е обсебващ, да е доста независим, идеалистичен и общителен. Хората с това разположение могат да печелят парите си в телевизия, с нови технологии, с астрология или с политика

Венера в Риби или в дванадесети дом
Хората с Венера в Риби имат нужда да се слеят с другия. Те са изключително романтични и вярват в голямата и идеалистична любов. Не е изключено от време на време да попадат на хора зависими от алкохола, наркотиците или които са депресивни.При тях често се появява модела на връзка тип жертва-спасител. Парите си биха могли да печелят с грижа за другите, в наркокомуни, като психолози, створчество или в институции.