Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби

Уран в хороскопа

Уран в индивидуалния хороскоп

Разположението на Уран в хороскопа ни показва, в коя сфера се очаква да сме леко луди и ексцентрични. Обикновено в тази област ще имаме нужда от промяна от време на време.

Уран в Овен или в първи дом
Хората с това разположение ще имат нужда от смяна на целите и стремежите си. През няколко години е възможно да променят начина си на изява.

Уран в Телец или във втори дом
Уран в Телец дава необходимост от промяна в начина ни на печелене на пари и промени в ценностната система. Финансовото състояние и благополучие на хората с това разположение ще се променя от време на време.

Уран в Близнаци или в трети дом
Човек с това разположение е възможно да е много нестандартен в начина си на общуване с другите. Не е изключено такъв човек от време на време или по свое желание или заради обстоятелства да сменя работа или жилище, поради което да има промяна в близкото обкръжение.

Уран в Рак или в четвърти дом
Хората с това разположение имат нестандартен семеен живот. При тях е възможно промените да се случват в сферата на дома или семейството.

Уран в Лъв или в пети дом
Уран в Лъв дава потребност от промяна в начина на проявление на талантите. Планетата предизвиква стремеж за нестандартност и уникалност. Такъв човек ще се стреми да блести и постоянно да се променя, за винаги да бъде забелязван от другите. Много е вероятно човек с това разположение да има нестандартни деца.

Уран в Дева или в шести дом
Когато планетата се намира в знака на Дева, предизвиква промяна в сферата на работата и ежедневия живот. Ако човек с това разположение има подчинени, най-вероятно често ще ги сменя или по един или друг начин ще си прави обновления в ежедневния си живот или в режима на хранене.

Уран във Везни или в седми дом
Хората с това разположение са нестандартни във връзките си. Те имат необходимост от свобода в своите партньорства и не обичат да бъдат притискани. Същото се отнася и за професионалните им отношения, както и за финансовите дела.

Уран в Скорпион или в осми дом
Когато планетата на независимостта и промените се намира в знака на Скорпиона, човек от време на време ще има потребност от цялостна промяна и цялостна трансформация, от един вид ново раждане в различни етапи от своя живот. Той ще е нестандартен в управлението на чуждите финанси, в инвестициите и в отношението си към окултното.

Уран в Стрелец или в девети дом
Уран в Стрелец дава потребност от разширение на съзнанието и разширение на мирогледа. Не е изключено хора с това разположение да имат нужда да опознават различни страни и култури и често да сменят местожителството или философията си за живота. Те би трябвало да са нестандартни в начина и подхода си към висшето образование и правната система.

Уран в Козирог или в десети дом
Хората с това разположение е възможно да са нестандартни в подхода си към кариерата и често да сменят професионалното си поприще или кариерното си ориентиране. На тях би им подхождала работа с нови технологии, телевизия или авиация.

Уран във Водолей или в единадесети дом
Планетата е на трон в знака на Водолея, от което следва че се чувства много добре тук. Човек с това разположение е нестандартен и оригинален, с интересен подход към живота и с нестихващ интерес към новото. Той е възможно често да сменя приятелите или целите си.

Уран в Риби или в дванадесети дом
Човек с Уран в Риби е възможно често да променя подхода и начина си да помага на другите или от време на време да сменя хората или обектите, които според него се нуждаят от помощ. Той е оригинален в подхода си към изкуството и към духовния свят и би трябвало много добре да му се отдава някаква форма на изкуството.